mojfokus logo

Fotografiranje novorojenčka 170€

Če želite ujeti vašega novorojenčka v spalnih pozah se morate naročiti na fotografiranje že pred porodom. Fotografiranje novorojenčka se izvaja v prvih dveh tednih, najbolje okoli 6 do 10 dni starosti. V tem času so zelo zaspani in jih ne mučijo krči. Ozadja, kapice, dekce, trakove in ostale pripomočke imam že sama, če pa imate tudi sami kaj podobnega pa tudi lahko prinesete. Samo fotografiranje traja 3-4 ure, odvisno od razpoloženja vašega malčka. Vašega malčka oblecite v čimbolj lahka oblačila, da ko ga bomo slačili, ne bo preveč moteče zanj. Ker si vedno več mamic želi fotografiranje trebuščka, kot tudi novorojenčka, sem sestavila več različnih paketov, da si lahko res kar se da prilagodm vašim željam.

Če želita imeti vsako fotografiranje posebej so cene takšne:

-mini nosečniško fotografiranje v naravi 100,00€ (10  obdelanih fotografij trebuščka)
-maxi nosečniško fotografiranje v naravi ali v studiu 150,00€ (40 in več obdelanih fotografij trebuščka)
-maxi fotografiranje novorojenčka 170,00€ (20-30 obdelanih fotografij novorojenčka)
Če pa želita vzeti oboje, pa imam sestavljene različne pakete trebušček+novorojenček:
-mini nosečniško+maxi fotografiranje novorojenčka (10 obdelanih fotografij trebuščka in 20/30 obdelanih fotografij novorojenčka) 250,00€
-maxi nosečniško+fotografiranje novorojenčka (40 in več obdelanih fotografij trebuščka in 20 obdelanih fotografij novorojenčka) 320,00€

Paketi vključujejo:

* 3-4 ure fotografiranja
* obdelane fotografije v visoki ločljivosti na personaliziranem USB-ju
* facebook timeline cover z vašim novorojenčkom
* vse obdelane fotografije na foto papirju 10x15 ali po dogovoru

Za rezervacijo termina klikni tukaj.
 

Fotografiranje otroka v studiu ali v naravi 120,00€

Fotografiranje v zimskem letnem času izvajam v studiu ali na vašem domu, medtem ko od aprila do oktobra izvajam fotografiranje tudi v naravi. Fotografiranje otroka se izvaja od enega meseca dalje. Vsak mesec je zanimiv. Pri treh mesecih se že nasmiha, pri štirih se že pridno plazi, pri šestih že ponavadi samostojno sedi. Tako, da je vsako obdobje posebno. Kapice, kompleti, košare, kanglice, igrače imam že sama, če pa imate tudi sami kaj podobnega pa tudi lahko prinesete. Samo fotografiranje traja 1 uro. Vašega malčka oblecite v čimbolj lahka in ne preveč pisana oblačila. Prejmete 20 fotografij na personaliziranem CD-ju. Na vašo željo, pa vam uredim tudi fotoknjigo ali vašo najljubšo stiskamo na platno.

Paket vključuje:

* 1-2 uri fotografiranja
* 20 obdelanih fotografij v visoki ločljivosti na personaliziranem USB-ju
* facebook timeline cover z vašim malčkom
* kartica z vsemi družinskimi člani ali pa samo z otročkom (letnemu času primerna)
* 10% pri naslednjem fotografiranju

Če želite fotografiranje izvesti na vašem domu je cena fotografiranja 140,00€ + potni stroški (nad 20km izven Ljubljane).

Za rezervacijo termina klikni tukaj.
 

Fotografiranje družine v naravi ali v studiu 150,00€

Fotografiranje v zimskem letnem času izvajam v studiu ali na vašem domu, medtem ko od aprila do oktobra izvajam fotografiranje tudi v naravi. Samo fotografiranje traja od ene do dveh ur. Za fotografiranje v studiu se oblecite v čimbolj udobna in ne preveč pisana oblačila, da boste čim bolj barvno usklajeni, medtem ko za fotografiranje v naravi lahko uporabite bolj pisana oblačila. V paketu prejmete 20 fotografij na personaliziranem CD-ju. Na vašo željo, pa vam uredim tudi fotoknjigo ali vašo najljubšo stiskamo na platno.

Paket vključuje:

* 1-2 uri fotografiranja
* 20 obdelanih fotografij v visoki ločljivosti na personaliziranem USB-ju
* fotografija na foto papirju v dimenziji 20x30
* 10% pri naslednjem fotografiranju

Če želite fotografiranje izvesti na vašem domu je cena fotografiranja 160,00€ + potni stroški (nad 20km izven Ljubljane).

Za rezervacijo termina klikni tukaj.

(velja od 01.10.2018)