mojfokus logo

Poroka - Grad Zaprice: Tea + Darko

 

Moje zgodbe vselej podpisujejo krasni pari, ki izžarevajo obilico ljubezni, sladkega pričakovanja skrivnosti skupnega življenja in upanja za čimlepšo skupno prihodnost.

V tej druščini sta prav poseben pečat pustila Teja in Darko. Izbruh pozitivne energije, res! Sproščena in nasmejana, izjemno pripravljena na tako pomemben dogodek v njunem življenju, sta mi pomagala, da sem zlahka premagala začetno tremo in strahove, kako se lotiti komunikacije z njima. Če ju je narava prikrajšala za kakšno čutilo, ki nam običajno slišečim lajša življenje, sta vse to nadomestila z bistroumnostjo in spontanim sprejemanjem življenja. Oborožena z izjemnimi prijatelji in sorodniki sta resnično zgodba o uspehu!

S številnimi namigi in neverjetno sproščenostjo pred kamero, smo se odlično ujeli in tolmačke pravzaprav sploh nismo potrebovali. Dali smo si duška, izkoristili krasno pokrajino in izjemno razpoloženje ter naredili prelepe posnetke.

Poglejte jih še vi in uživajte ob tej kot pravljica čudoviti zgodbi o ljubezni, sreči in popolnem ujemanju, ki mi ga je bilo dano ujeti in zapisati v trajen spomin.

mojfokus grad zaprice teja darko  1

Civilni obred se je odvijal na prekrasni lokaciji v Kamniku. Na gradu Zaprice.

mojfokus grad zaprice teja darko  2

mojfokus grad zaprice teja darko  3

Medtem ko sta imela cerkveni obred na Brezjah.

mojfokus grad zaprice teja darko  4

mojfokus grad zaprice teja darko  5

Tea in Darko še enkrat hvala za zaupanje in tako lepe občutke. Bodita še naprej tako nasmejana in polna energije. Super sta!

Frizura in make-up: Frizerski salon Plut Milica
Cvetje, naprsni šopki in dekoracija: Organizatorka porok Urška Slapar, Zelimo.si
Gostišče: Gostišče Lectar, Radovljica
Torta: Slaščičarstvo Tanči
Prstani: Zlatarna Mirage
Poročna obleka(nevesta): Mod`Art
Poročna obleka(ženin): Sens
Civilni obred: Grad Zaprice
Fotografija: Mojfokus

Imejte krasni sončni torek :)

mojfokus podpis blog